Hausbót Shiptech 4,4×14,8

Hausbót Shiptech 4,4×14,8

Hausbót o rozmeroch 4,4x14,8m pre pohodlné bývanie na vode pre 4 člennú posádku.

Viac detailov

Hausbót Shiptech 4,4×14,8

Predstavujeme Vám hausbót o rozmeroch 4,4x14,8m pre pohodlné bývanie na vode pre 4 člennú posádku. Hausbót je navrhnutý tak, aby poskytol plný komfort rodinného obydlia avšak s pridanou hodnotou ktorým je okolité prostredie.
Koncepčne je hausbót rozdelený na spoločenskú časť, kt. tvorí spoločenská miestnosť s kuchynkou (17,8m2) a veľká prekrytá terasa o rozlohe 15,3m2. Zadná obytná časť je tvorená dvoma kajutami – hlavnou spálňou (11,3m2), menšou spálňou (6,1m2) a kúpelňou spojenou s WC (3,5m2).
Teleso plaváka je katamaránového typu vyhotoveného z oceľových plavákov, alternatívne je možné použiť aj hliníkové plaváky. Napájanie elektrického rozvodu je navrhnuté z brehovej prípojky, alternatívne môže byť hausbót napájaný z vlastných solárnych článkov alebo generátora. Pre záujemcov, kt. nevydržia na jednom mieste je možné hausbót vybaviť motorom s ovládaním pre presuny alebo dlhodobejšie plavby.
Nadstavba je vyhotovená zo sendvičového opláštenia, s izoláciou aj pre celoročné pobyty. Po bokoch hausbótu sú navrhnuté posuvné/spúšťacie žalúzie.

 

Základné technické parametre:
L = 14,8m
B = 4,4m
H = 1,4m
V = ~10t
N = 12 osôb
Plavebná zóna: C
Vnútorná úž.rozloha: 44,6m2
Vonkajšie plocha: 15,3m2

 

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (13)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop